640723.jpg 
Tässä on meidän Titus-rouva. Titus sai valitettavasti pojan nimen, koska jotain syystä sen sukupuoli oli tuntematon kun se meille tuli. Tituksella on 3 kaunista vauvaa. Tosin eivät pennut enää niin vauvan kokoisia ole. Rouvamme on väriltään mustavalkoinen ja luonteeltaan oman polun kulkija.
Hän ei juurikaan rakasta ihmisiä, mutta aina välillä tulee hellyydenkipeäksi ja silloin syliin on päästävä. Titus jäi leskeksi kun mies lopetettiin (ukko oli valtava villikissa joka sai kiitettävästi tuhoa aikaiseksi meidän pikku pihassa)

640743.jpg
Yksi pentu pidettiin ja tässä hän on: Tuisku!
Tuisku on poika kissa ja väritykseltään valkoruskearaidallinen^___^ Hän on hieman omituinen ja katsoo kieroon. Huvittavimpia muistoja pentuajoilta on kun Tuisku veljensä kanssa oli ensimmäisiä kertoja pihalla. Kummatkin pojat istuivat nurmikolla vierekkäin ja äkkiä Enska lähti kovaa vauhtia juoksemaan, ja törmäsi suoraan seinään... Mutta ei se vielä mitään...Tuisku juoksi kiireenvilkkaa perässä päin seinää.
Että näin meidän kissat.

Muita pentuja Tuiskun lisäksi olivat Enska ja Sylvester. Sylvester oli äitinsä näköinen ja viettää nyt kissanpäiviä perhetutun lemmikkinä. Enska oli kauniin harmaa, mutta hän valitettavasti joutui lähtemään kissojen taivaaseen.